Intervjuträning

Nervös inför en arbetsintervju? Var det längesedan Du var på arbetsintervju?

Forskning visar att Du har ca 30 sekunder på dig att göra ett första intryck. Ändå lägger vi vanligtvis inte ner någon tid på intervjuträning, trots att enkla förbättringar kan ta dig till drömjobbet. Vill Du ligga steget före dina medsökanden?

Vi ger dig den konkreta, ärliga feedbacken som Du behöver! Detta kan vara det som avgör om Du går vidare i en process och som i slutändan leder till att Du får det där jobbet som Du så gärna vill ha.

Hur går det till? Intervjuträningen är 60 minuter. Den inleds med en testintervju, ca 30 minuter, där du får de frågor som förekommer på de flesta intervjuer. Sedan får du feedback på dina svar, kroppsspråk och generellt intryck. Du får veta vad du gjorde riktigt bra och hur du ytterligare kan förbättra ditt sätt att vara för att maximera dina möjligheter att bli en tänkbar kandidat.

Vi går igenom hur du bäst kontaktar arbetsgivare? Hur kan du bäst presentera dig själv när jag ringer en intressant arbetsgivare? Hur ger man ett professionellt och stabilt intryck på intervjun? Vad är passande klädsel? Vi pratar om dina funderingar också såklart.

Förbered dig genom att ta med de frågor du har varit osäker på i tidigare intervjusituationer.

Pris: 650 kr per tillfälle, betalning sker via fakturering med 15 dagars betalningsvillkor.
  • facebook