Om BemanningsKontoret

 

Vi jobbar nära våra kunder och medarbetare och skapar på så sätt personliga relationer.  Att bygga varaktiga relationer skapar kvalitet och för oss innebär det att vi kan leverera en tjänst som tillgodoser våra kunders behov och förväntningar, där också våra medarbetare trivs och utvecklas. Allt det är viktigt för oss!

pussel_104534970

När du väljer att anlita oss ska det vara så enkelt som möjligt för dig. Du behöver inte tänka på detaljer vid anställning och vi tar hand om rekryteringsprocessen till att personal finns på plats hos dig. Vi vet att behov av personal varierar över tid och att förändringar kan ske snabbt. Ibland planerar man långt i förväg och ibland är behovet akut. Oavsett vad ditt behov är gör vi vårt yttersta för att få fram det bästa för just er. Vi ansvarar för samtliga sociala kostnader, eventuella sjukersättningar samt semesterersättning. Som kund betalar du endast för de faktiska timmarna ni hyr.

 

Vi hjälper våra kunder med såväl hela som delar av rekryteringsprocessen och tar hand om både annonsering, urval och intervjuer.  Vi ser till att rätt person med rätt kompetens hamnar på rätt utmaning. En felrekrytering kan bli en kostsam historia för kunden, därför lämnar vi alltid en rekryteringsgaranti, där vi erbjuder oss att kostnadsfritt göra om processen om den anställde slutar eller sägs upp inom 3 månader.

BemanningsKontoret är auktoriserat av branschorganisationen Bemanningsföretagen genom Almega.

Vad innebär det? Det är en garanti för att BemanningsKontoret följer de lagar och regler som gäller för bemanningsbranschen. Det finns specifika krav för att bli ett auktoriserat bemanningsföretag som omfattar bland annat kollektivavtal, etiska regler, allmänna leveransvillkor, ansvarsförsäkring, tolv månaders verksamhet, jämställdhetsplan och att vi är ett aktiebolag. Läs mer här: https://www.bemanningsforetagen.se/auktorisationer

 

GDPR och Bemanningskontoret, Integritetspolicy

När du söker en tjänst hos oss, samtycker du till att vi får ta del av ditt CV samt personuppgifter.

Vi sparar ej ansökningar/CV vid spontanansökningar eller vid specifika tjänster. Vår rutin är att läsa alla CV, ge återkoppling till den sökande och vi har sedan start 2014 valt att inte spara CV i någon CVdatabas. Detta är för att vi anser att CV är en färskvara.

Efter att ansökningstiden löpt ut/vi har tillsatt den vakanta tjänste, får den sökande mejl från oss med information om att vi inte sparar CV.

De personer som blir anställda hos oss (konsulter) samtycker vår integritetspolicy vid en anställning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • facebook