Våra tjänster

 

Uthyrning av personal

Tillsammans med er skapar vi en bemanningslösning som matchar dina behov. Anledningarna kan vara flera, behovet kan vara på kort eller längre tid, oavsett ert behov finns lösningen hos oss.

  • Vid tillfälliga arbetstoppar, ex månadsskifte
  • Vid sjukskrivningar, kort såväl som längre
  • Vid semestertider
  • Vid föräldraledighet
  • Vid studieledighet

Vi har en lång erfarenhet av bemanning i olika former, vi vet hur viktigt det är att skapa matchning mellan personalbehovet och konsulten för att ni ska kunna optimera verksamheten och inte drabbas av onödiga störningar. Det är helt avgörande att ni som kunder har förtroende för oss och vi vill i allra möjligaste mån leverera samma konsult vid varje tillfälle för att underlätta för din verksamhet. Ett välkänt ansikte, skapar trygghet både för vår personal och för er personal. Om du hyr konsulten under en längre period, ger du både konsulten och dig själv en chans att pröva på ett samarbete innan ni beslutar om en anställning.

All personaluthyrning sker till fast pris. Att du sedan inte behöver ta hand om all administration med löner, kollektivavtal, personalansvar och arbetsgivaravgifter är så klart en bonus- vi skapar flexibilitet för er!

fjädring

Rekrytering

Vi hjälper även till med rekryteringar eller delar av en rekryteringsprocess som ex urval, intervjuer och annonsering. Vi ser till att rätt person med rätt kompetens hamnar på rätt utmaning. En felrekrytering kan bli en kostsam historia. Vi lämnar en rekryteringsgaranti, där vi gör om processen kostnadsfritt om den anställde slutar inom 6 månader.

 Entreprenad

Vi kan även erbjuda entreprenad, det vill säga att vi istället för en tillfällig bemanningslösning ser till att hela driften inom ett avgränsat område på ditt företag hanteras av vår personal. Vi tar ansvar för enhetens resultat så att du kan koncentrera dig på din verksamhet.

BemanningsKontoret är auktoriserat av branschorganisationen Bemanningsföretagen genom Almega. Läs mer här: https://www.bemanningsforetagen.se/auktorisationer

 

 

 

 

  • facebook